samen het leven leren in de circulaire regionale economie

Over ons

Onze visie

Wij, Practoraat CRE, zien dat we in onze samenleving winst maken ten koste van de toekomst. Dit kan zo niet langer. Als onderwijsinstelling zien we de kans om samen met onze studenten en het bedrijfsleven de transitie naar een circulaire economie te versnellen. Onze studenten zijn de vakmensen van de toekomst; wij geloven dat zij hét verschil kunnen maken op weg naar een duurzame wereld.

Onze missie

Het opleiden van vakmensen voor een duurzame en circulaire toekomst. Dit samen met het (regionale) bedrijfsleven, overheid, onderwijs, onderzoek en omgeving (5O’s) leren we onze studenten innoveren door transparant, objectief en eerlijk keuzes te laten maken, gebaseerd op kennis over duurzaamheid en circulariteit.
Maak kennis met ons team!
CRE-Ambassadeurs
Leden stuurgroep

Maurijn Odé

Practor CRE (Projectleider)

Boy Rolloos

Adviseur Circulaire Economie Provincie Flevoland

Isra Mezoury

Lid studentenraad

Walter Luitwieler

Duurzaamheidsregisseur circulaire economie Gemeente Lelystad

Theo Rauch

Algemeen directeur  a.i. MBO College Lelystad (en voorzitter van deze stuurgroep)

Arnoud Hummel

Coach bij Team Heiner

Kitty van Zijtveld

Docent duurzame bedrijfskunde Hogeschool Aeres

Fleur Broer

Projectmedewerker Circulaire Regionale Economie en docent Duurzaamheid in het beroep

MBO College Lelystad
Bij MBO College Lelystad haal je het beste uit jezelf. Bij ons volg je een studie die past bij jouw dromen en doelen. Persoonlijke aandacht, begeleiding en een goede sfeer zijn daarin heel erg belangrijk. Of je nu kiest voor een opleiding in de bouw, een carrière in de luchtvaart of liever werkt met kinderen, wij staan voor jou klaar! Welke opleiding je ook kiest, wij doen er alles aan om te zorgen dat jij bij MBO College Lelystad de deur uitloopt met het vooruitzicht op een leuke baan of een vervolgstap binnen het mbo of op het hbo. Onze nauwe samenwerkingen met het (lokale) bedrijfsleven en Windesheim Flevoland bieden veel extra mogelijkheden.

CONTACT

Adres

Agorawagenplein 1
8224 KP
Lelystad

Maurijn Odé

Practor Circulaire Regionale Economie
06 43 87 24 32
m.ode@rocvf.nl

Op initiatief van: