samen het leven leren in de circulaire regionale economie

UNIT GREEN

Ons Practoraat heeft op MBO College Lelystad Unit Green opgericht: een commissie van studenten die zich verdiept in thema’s rondom duurzaamheid door met experts van gedachten te wisselen, brainstormsessies en symposia bij te wonen, en duurzaam werkende bedrijven te bezoeken. Het doel? Kennis vergaren, experimenteren en de opgedane kennis delen met anderen. Want in de transitie naar een circulaire economie is het belangrijk om samen in beweging te blijven.

Circulair houdt in dat er geen afval is, of dat er afval wordt hergebruikt bij een productieproces. In deze nieuwe productiemethodes valt veel winst te behalen en wij vinden dat studenten hier kennis van moeten hebben als toekomstig werknemer. We werken al met veel partijen samen, maar willen ook heel graag leren van jullie kijk (als studenten/jongeren) op duurzaamheid. Dus: spreekt het jou aan om hieraan bij te dragen en onderdeel te worden van Unit Green? Naast dat het een mooie aanvulling op je cv is, ontvang je als dank natuurlijk ook een vergoeding. Samen met een groep van zo’n twintig studenten geven we Unit Green vorm, vullen we de agenda en stellen we onze doelen. Enthousiast geworden of heb je nog vragen? Mail dan naar Sander Borsje, docent Duurzaamheid in Beroep: s.borsje@rocvf.nl.

Hierboven vind je de activiteiten die de komende maand binnen Unit Green op de planning staan. Bekijk de agenda inclusief linkjes hier.

CONTACT

Adres

Agorawagenplein 1
8224 KP
Lelystad

Maurijn Odé

Practor Circulaire Regionale Economie
06 43 87 24 32
m.ode@rocvf.nl

ROCvanFlevoland_MBO College Lelystad
X