12 oktober: MBO Green ConFest 2021

MBO Green ConFest 2021: het duurzaamheidsfestival voor mbo-studenten! MBO College Lelystad en Leren voor Morgen organiseren een congres en festival in één waar mbo-studenten bijeenkomen en van elkaar – en van innovative en duurzame bedrijven – kunnen leren.

Op 12 oktober komen we samen op het terrein van onze partner Boer Kok in Lelystad. Hier is ruimte voor al onze creatieve uitspattingen! 

Mbo-studenten presenteren door middel van stands de duurzame projecten waar ze trots op zijn. Op de dag zelf is er een jury aanwezig die meerdere prijzen uitrekt. Tim Hofman zal de winaars bekend maken. Er zijn mooie prijzen te winnen…

Meld je hier voor 5 oktober aan om deel te nemen aan het MBO Green ConFest 2021. 

Naast de studenten zijn ook bedrijven aanwezig die via workshops op een praktische manier kennis geven over de innovaties waar zij mee werken. 

Het programma is een mooie mix van gezelligheid, elkaar ontmoeten en inspiratie voor duurzaamheid. De dag wordt aangekleed met live muziek en geheel duurzaam vormgegeven.

Voor meer informatie over het dagprogramma, ‘De Duurzame Projecten’ wedstrijd en de workshops kun je hier terecht.

Doe je niet mee aan het programma maar wil je toch aanwezig zijn als individuele deelnemer, bedrijf of overheidsinstantie? Dat kan geef het aan op de eventbrite.