Webinar Circulair Lelystad

Hoe werkt circulair ondernemen in de praktijk? Welke (veelal onverwachte) kansen bieden anderen voor jouw onderneming? Hoe heb je elkaar nodig om tot goede business te komen? En wat heeft de consument hieraan?

In de week van de Circulaire Economie organiseert Van der Wal Projectmanagement, i.s.m. Platform Circulair Flevoland, een Webinar over deze vragen. Alle bedrijven en organisaties zijn hiervoor van harte uitgenodigd!

Tijdens de Webinar maak je kennis met ondernemers en organisaties in de circulaire duurzame hoek en met ondernemers die meer circulair/duurzaam willen gaan ondernemen. Wat zijn de drijfveren van deze ondernemers en hoe ziet circulair ondernemen er in de praktijk uit? Waar lopen ondernemers tegenaan en wat is nodig om succesvol te zijn? Ook bespreken we deze middag hoe de eindgebruiker (de consument of een andere ondernemer in de keten) bij de lokale circulaire initiatieven betrokken kan raken.

Het wordt een inspirerende middag waarbij je gelegenheid krijgt om je vragen te stellen of jouw eigen circulaire idee in te brengen.

Je kunt op een interessant programma rekenen:

  1. Welkom door Jack Schoone, Wethouder Gemeente Lelystad
  2. Cora Smelik, Gedeputeerde Provincie Flevoland, geeft haar visie op de noodzaak en kansen van circulair ondernemen;
  3. U hoort van onze gastsprekers meer over een aantal goede voorbeelden van circulair ondernemen in Lelystad. De gastsprekers bestaan onder andere uit:
  • Nanne Fioole (Retourmatras)
  • Johan van Peperzeel (Van Peperzeel – recycling oude accu’s)
  • Wouter Hassing (Micophilia -ketensamenwerking in de agrarische sector)
  • Maurijn Odé (Practoraat CRE – hoe het mbo en het hbo studenten op de circulaire economie voorbereiden.

We sluiten af met een panel waarin alle reacties aan bod komen. Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Mail dan naar info@vanderwal-projectmanagement.nl.