Youth Future Conference

Op 12 en 13 november kun jij deelnemen aan een evenement voor jongeren die hun stem willen geven voor een betere toekomst: de Youth Future Conference (2021). Welke innovatieve ideeën bedenk jij voor een groene, leefbare en duurzame stad van de toekomst? De beste ideeën worden tijdens wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade in 2022 gepresenteerd aan de hele wereld.

Het thema van de YFC is ‘creating sustainable solutions for Growing Green Cities’. We dagen jou uit mee te denken over concrete ideeën om de steden van de toekomst duurzamer te maken. Hoe maak je een stad bestand tegen klimaatverandering? Hoe bouw je duurzamer? Waar haal je voldoende en gezond voedsel vandaan?  Natuurlijk leren we je alles over de thema’s van Growing Green Cities door interessante workshops. Zodat jij, met je groep, tot het beste idee kunt komen.

Ontmoet op 13 en 14 november in Center Parcs de Eemhof en op het Floriade-terrein andere jongeren die net als jij denken en willen dat we beter met de aarde omgaan. Jongeren die willen dat de toekomst duurzamer wordt, die boordevol ideeën zitten om de wereld groener te maken. Ben jij er klaar voor de wereld een stukje beter te maken? Meld je dan nu aan via de website van YFC.