11 december 2020

Derde plek binnen SustainaBul MBO 2020

Het ROC van Flevoland heeft de 3de plek weten te bemachtigen op ranking lijst van de SustainaBul MBO 2020 van Leren voor Morgen.

De lijst geeft een overzicht van de meest duurzame mbo-colleges in Nederland. Afgelopen vrijdag, op 11 december, is de SustainaBul door Gerrit Vreugdenhil (RvB ROC van Flevoland) in ontvangst genomen.

Het opzetten van een duurzame leerlijn en de inspanningen om samenwerkingsverbanden tussen scholen, regionale overheid en het bedrijfsleven te bewerkstelligen hebben ervoor gezorgd dat het ROC van Flevoland (met het Practoraat CRE op MBO College Lelystad) met 215 punten van de 300, zich het 3e meest duurzame mbo-college van Nederland mag noemen. We zijn trots op iedereen die bijdraagt aan deze transitie in het onderwijs.

Met dank aan alle studenten, docenten, partners en medewerkers die openstaan voor vernieuwing en meedenken aan hoe de circulaire en duurzame toekomst eruit moet gaan zien!

Bekijk hier het rapport waarop de uitslag gebaseerd is

Lees meer over de uitslag en de best practices

De uitreiking van de SustainaBul MBO 2020 kan hier worden teruggekeken.

Op de foto van links naar rechts: Gerrit Vreugdenhil (ROC van Flevoland), Gabe van der Zee (Wellantcollege), Dominique Majoor (Koning Willem I College)