OVERHEID
BEDRIJVEN
ONDERWIJS
STUDENTEN

2
10
2

Fast Forward Live TV aflevering 26: 'DUURZAAMHEID'

Programmalijn 2: professionalisering

Een strategisch transitieteam met daarin plaats voor duurzaamheid, duurzaamheid in de meerjarenstrategie en duurzame roergangers op ieder college.

Het ROCvAF is op verschillende plaatsen bezig met duurzaamheid maar wat gebeurt er nu echt en is het genoeg?

10 oktober was het de dag van de duurzaamheid. Verschillende gasten van onder andere the Green Office, het strategisch transitieteam en de roergangers komen praten over wat er allemaal in stelling is gebracht binnen de organisatie om zo duurzaam mogelijk te worden en waar zij tegenaan lopen bij het verwezenlijken van hun ambities.

Maurijn Odé, Practor Circulaire regionale Economie, ‘’Als we weten dat er grondstoffen opraken over 40 jaar is er gewoon veel minder, dan kan je niet meer een displaytje maken voor je Iphone daar moeten we over nadenken’’.

Maroeska Wijsbeek, Coach & Storyteller van the Green Office: ‘’Ze denken allemaal in het NIET en niet in de oplossingen’’.

Milo Rademaker, student the Green Office gaf aan dat ze het eens was met Chanel, een medestudent van the Green Office. Ze zei het volgende: ‘’Sowieso kleding recyclen zoals Chanel doet en tweedehands kleding kopen helpt enorm’’.

Als laatste gaf Maroeska nog aan dat een beetje vrijheid makkelijker zou zijn om juist een snellere verandering te bewerkstelligen’.

De uitzending DUURZAAMHEID is nu terug te kijken via deze link.