OVERHEID
BEDRIJVEN
ONDERWIJS
STUDENTEN

2
10
2

21 september 2022

PRICE Challenge Markt

Programmalijn 6: ontwikkelen hybride leerlijn Circulaire Regionale Economie

Op de PRICE Challenge Markt waren onze studenten samen met 60 studenten van de scholen Windesheim Flevoland, Aeres Hogeschool Almere aanwezig. Zij gingen actief met de PRICE challenges aan de slag. Sommige studenten waren al aangehaakt bij een challenge en grepen deze kans om zich verder te verdiepen, voor andere studenten was het de eerste keer en een mooie mogelijkheid om te kiezen waar ze de komende periode mee aan de slag gaan! Iedereen ontving een ‘Challenge Paspoort’ wat ze meenamen door de challenges heen. Hier stonden vragen die te beantwoorden waren door met elkaar in gesprek te gaan.

 

Er stond een inspirerend programma klaar. Zo nodigden we ondernemers Jim van der Wardt en Monique Drent van The Swapshop uit om hun eigen circulaire verhaal te vertellen én te delen over hoe jij zelf kunt starten met een eigen onderneming of beweging, gaaf! Het programma werd enthousiast gemodereerd door Valerie Bos, die de deelnemers direct mee nam in haar eigen ondernemersverhaal.

De studenten konden uit vijf challenges kiezen en werden geholpen door experts als docenten, ondernemers, ervaren studenten én nog meer betrokken denkers en doeners. We gingen in een carroussel aan de slag met…

♻️ Stichting Circuloco 2.0
🚧 Floriade Demontage Lab
🎓 Nieuwbouw Windesheim Campus
💡 PRICE Expo
🌳 Pampus / Living Lab