OVERHEID
BEDRIJVEN
ONDERWIJS
STUDENTEN

2
10
2

22 augustus 2022

Lancering CRE-Toolbox

Het Practoraat CRE start het schooljaar met de lancering van de CRE-Toolbox. Een handleiding vol handige middelen om gemakkelijk zelf aan de slag te gaan met het integreren van duurzaamheid in jouw onderwijsontwikkeling.
 
Onze student gaat aan de slag in de maatschappij van de toekomst! Daarom is het van belang dat wij in het MBO, duurzaamheid & circulariteit integreren in het onderwijs.
 
De wereld vraagt om kennis over de circulaire economie en ontwikkelde sociale en digitale vaardigheden.
 
Wat moet je zijn en wat moet je kunnen in deze veranderende wereld!?
Het practoraat CRE doet al een tijd praktijkonderzoek op MBO College Lelystad. Daarbij zijn we aangesloten bij landelijke initiatieven als Leren voor Morgen (Circular Skills), Het Groene Brein en de Goldschmeding Foundation (scenario’s voor de toekomst).
 
Vanuit deze samenwerkingen is het CRE-skills model ontstaan dat in ‘Samen Duurzaam‘ wordt weergegeven. Het fundament van onze leerlijn, nu in de vorm van de CRE-toolbox.CRE-model
Download en gebruik deze CRE_Toolbox dan ook om binnen jouw opleiding deze tools zo in te zetten dat er een mooie duurzame & circulaire context ontstaat waar samen wordt gewerkt met de arbeidsmarkt!