OVERHEID
BEDRIJVEN
ONDERWIJS
STUDENTEN

2
10
2

27 september 2022

L4S: Circulair Talent op Floriade Expo 2022!

Programmalijn 4: Participeren in een regionale agenda Circulaire Regionale Economie met bedrijfsleven, overheid en onderwijs.

Samen ontdekten we meer over de betekenis economie, welke skills we nodig hebben in die economie én konden we er daarna meer mee doen tijdens de workshops, verspreid over het inspirerende park van de Florida!

Lector betekeniseconomie Kees Klomp moest helaas afzeggen wegens ziekte, maar gelukkig kon Stephan Ummelen zijn plek innemen en nam ons mee in een interactieve keynote over zijn visie op waardegedreven werken.

Hierna nam Daan de Kruijf (Leren voor Morgen) het stokje over en gingen we verder door op circulair skills en wat deze voor ons kunnen betekenen. 

Hierna konden we inspiratie die we op hadden gedaan, inzetten tijdens de workshops. Verspreid over Floriade Expo 2022 op vier paviljoens, gingen we actief aan de slag met inzichten en vaardigheden die we in de nieuwe economie nodig hebben.

Van de rol van voedsel in de nieuwe economie tot aan hoe kunst een rol kan spelen in de wereld van biobased bouwen, het kwam allemaal aan bod!